Презареди гардероба: 60 лева за опръскани дънки

Хем спортни, хем ретро, ако искате да ви забележат

Април е в разгара си и е време да презаредим гардероба с дрехи за топлото време. Ако искате да сте в крак с модата, заложете на актуалните трендове, независимо откъде пазарувате. След като миналото лято водещите марки наложиха разпокъсаните дрехи, тази година решиха малко да ги позашият. Новата шантава визия включва панталони от деним - леко разкъсани с мрежа вместо кръпка, но задължително напръскани като с боя.

 

Такъв тип дънки, които са и широки с висока талия, вървят между 60 и 80 лева в различните големи магазини за дрехи в града под тепетата. Все още остават на мода и дънките с бродерии на цветя, макар и да се продават по-малко. Цената върви между 45 и 60 лева. Те обикновено са светли и бродирани с рози.



В тренда се връщат доста тенденции от близкото минало. Една от тях е спортното долнище с райета. И докато преди 10 години се шегувахме с жителите на Перник, днес "официалният анцуг" се превръща в реалност. Моделите дори не наподобяват панталони или дънки. Те са права кройка с някакъв кант с надписи или два цвята. Този тип дамски долнища се продават за 35-40 лева, но трябва да се има предвид, че всъщност с тях ще е трудно да се спортува, тъй като това не е истинското им предназначение.



Все повече са и панталоните от латекс и подобни материи - мода отпреди няколко години. Те се продават в същия диапазон, като достигат до 65 лева. Макар и по-слаб, остава валиден трендът и от края на зимата за дънки, украсени с перлички.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?