Преслава спря участията, има тежка бременност

Фолк дивата Преслава имаше намерение да пее по дискотеките поне още месец, но заради проблемна бременност е преустановила изявите си.

Изпълнителката на „Пада звезда“ е отказала всичките си ангажименти, а дискотеките са в паника и спешно търсят с коя нейна колежка да запълнят програмите си.

През последните месеци звездата на „Пайнер“ не прие насериозно състоянието си. Тя пое изключително много участия в задимените клубове. Освен това се подложи на изключително безсмислено и опасно за състоянието й приключение. Тя и любимият й Павел се пренесоха на палатка за един уикенд. През нощта Преслава буквално зъзнела. Да не говорим, че нямало течаща вода и хигиената за една бъдеща родилка е опасна.

Сега певицата е взела препоръките на лекарите присърце. Уведомила е фирмата си, че спира преждевременно изявите си. Съобщила е, че до края на август няма да пее. След това може да се върне с няколко изяви, но едва през декември ще възобнови натоварения си график.

По непотвърдена информация терминът на Преслава е на 26 юни – само два дни след нейния рожден ден. Полът на бебето е женски, а бъдещите родители вече мислят име.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?