Подай сигнал

Премиерът открива Втори икономически форум под тепетата

Бизнес зона

от Мария Петрова 928 прегледа 0

Бойко Борисов открива Втория икономически форум

Премиерът Бойко Борисов ще открие Втория икономически форум под тепетата. Проявата ще се проведе на 26 и 27 юни в хотел "Империал", съобщиха от организаторите. И тази година партньор е Делфийският икономически форум, базиран в Атина.

Икономическият форум в Пловдив е среща на високо равнище на най-влиятелните български и международни политически, корпоративни и интелектуални лидери. Срещата ще предостави възможност за идентифициране и оценка на ключовите предизвикателства на растежа, за поучаване от политическия опит в други страни, за подкрепа на приемането на корпоративни социални иновационни практики в частния сектор и за определяне на хода на политическите действия за по-конкурентоспособни и приобщаващи икономики в България и Югоизточна Европа.

Сред официалните гости ще бъдат министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев, основателят на Делфийския форум Симеон Цомокос, специалният представител на канцеларията на Европейския съюз в Косово Наталия Апостолова, български и чуждестранни политици, банкери, икономически експерти и др.

Коментари


САМО МУ ВИЖТЕ УСМИВКАТА НА ТОЯ ГЕНИИ КАКВО ЛИ СИ МИСЛИ ПОД МУСТАК ?!:" ДА ВИ Е..А РОДНИНИТЕ ЩОМ АЗ СЪМ ВИ ПРЕМИЕР ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕГА ТИ НАРОДА ......

Що не в н@йлон@ з@ по-голям@ прозр@чност н@ съдърж@нието?