Подай сигнал

Преместиха мача на Локо! Рекет на Селото с билетите

Спорт

от Дончо Донев 705 прегледа 0

Преместиха мача на Локо! Рекет на Селото с билетите

По 20 лева ще струват билетите за гостуването на Локомотив срещу Царско село. Двубоят е в петък от 17.30 часа, а днес бе сменен стадионът, на който ще се играе срещата. Първоначално мачът трябваше да е на "Васил Левски". Впоследствие обаче домакините решили да изберат по-евтиният вариант със стадион Славия в Овча купел. Въпреки това билетите остават по 20 лева, което си е чист рекет за черно-белите фенове, тъй като е известно, че Селото има бутикова публика, състояща се само от децата от академията на клуба плюс някои от бабите и дядовците, които не поддържат Левски и ЦСКА.

Клубът напомня, че всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки. Расистките скандирания и опъването на трансапаранти и знамена със забранени символи не са разрешени.