Подай сигнал

Предложиха Радослава Ташкова за кмет на Пловдив

Пловдив

от Валентина Йеремиева 3354 прегледа 0

Шефката на групата на ГЕРБ в Общинския съвет Радослава Ташкова беше номинирана днес на събранието на район Южен за кмет на Пловдив. Номинацията предложи изненадващо бившият депутат на ГЕРБ Костадин Язов. Самият той обаче гласува срещу Ташкова, а негови съпартийци коментираха, че номинацията е направил за закачка. Съпругът на Ташкова - депутатът Атанас Ташков, гласува против, видяха присъстващи. Ташков обаче отрече. Двамата съпрузи се прочуха със строеж на 10-етажна кооперация на Лаута.

Радослава Ташкова обаче събра най-малко номинации - само 33 от общо 131 присъствали на събранието.

Общо 9 кандидатури са издигнати в район Южен. Иван Тотев е с 64 номинации. Той беше лансиран от Атанас Ташков, с който са семейни приятели, въпреки самоотвода му. "Иван Тотев 8 години се раздаваше за града. Преасфалтира булевардите. Направи фонтаните, работеше всеотдайно. Казвам го с въздишка, защото кметът ни разсея и спомена, че няма да се кандидатира. Ако получи подкрепа от София, ще влезе в трети мандат с летящ старт", описа възторжено Атанас Ташков.

Областният управител Здравко Димитров беше подкрепен от 54-ма съпартийци.

Сериозна подкрепа от 61 гласа получи кметът на район Централен Георги Стаменов.

Кметът на Тракия Костадин Димитров, предложен от съветничката проф. Даниела Дженева, спечели най-много - 65 гласа. Кметът на район Западен Димитър Колев също беше предложен за градоначалник и получи подкрепата на 44-ма участници в събранието.

Снимки: Наташа Манева

Коментари


Ако Тотев не се беше оттеглил нямаше кой да го бие! А Бат Бойко още веднъж след 2007 май ще подари града на някой с психични проблеми и ще си яде гъза още 4 години също, както тогава!

Дебелата Ташкова, която окраде и партията и Общината със съгласието на Тотев и Менда, заедно с мъжът си Атанас Ташков, до кога ще се шири и дерибейства в града. Те с мъжът й са срам и позор за Пловдив. Това е най-голямата интригантка, която познавам в моя съзнателен живот, унищожител на човешки съдби и крадец от висока класа. Такива като нея нямат място Общината и партията.

Колкото повече - толкова повече

Ташкова и за ташак не става , какъв кмет !

Ташкови са за затвора или да се връщат в мазето в Ягодово.

Боже и това ли стана.Тези са изтрещяли от жегите.

Таз пък малко ли краде, та и още мегдан ще й дават?