Подай сигнал

Потрес! Николета отново тунингова дупето си СНИМКИ 18+

Лайфстайл

от Екип Марица 1137 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Николета отново ще пръсне сериозна сума пари, за да се разкрасява. Този път обаче, под прицел е на бюста й, за който иначе плеймейтката твърди, че не е пипан от хирург, ами дупето.

Апетитната брюнетка има намерение да се подложи на пластична операция, за да си разкраси дупето, защото изобщо не го харесвала, пише "Уикенд". Ни Ло смята да го повдигне значително, за да го направи още по-изкусително за погледа. В момента Лозанова смятала, че дупето й е твърде малко.

Моделът, който плеймейтката следва в стремежа си да извая задните си части, е Ким Кардашиян. Ефектът на нейното дупе обаче, можел да бъде постигнат само и единствено с намесата на скалпел и силиконови подплънки.

Според изданието интервенцията е планирана съвсем скоро в елитна клиника в Истанбул и ще й коства на Николета около 15 000 лева. Официално Лозанова твърди, че до този момент няма нито една операция, въпреки очевидната намеса в бюста й.

Любопитна подробност е, че това съвсем не е първият път, в който Николета заговаря на тема корекция на задните части.

Още през 2017-та бяха тиражирани информации, че тя вече се е подложила на пластична интервенция, отново в елитна турска клиника. И тъй като ефекта явно много й харесва, ето че две години по-късно Лозанова е готова да легне под ножа още веднъж за същото, пише show.blitz.bg.