Потрес! Лора Караджова излезе полугола на участие СНИМКИ

Лора Караджова обича провокациите, особено пък тези, за които не й е нужно даже да се старае, защото й идват отвътре. През летния сезон, когато страстите бушуват двойно, поп дивата показва нагледно какво означава да захвърлиш дрехи и задръжки, пък било то и по време на участие.

 

Лора се появи по бански по време на едно от скорошните си участия в морския курорт Лозенец, пише "Телеграф" и се чувстваше в този вид повече от комфортно. Част от публиката обаче, не пропусна да изкоментира странния вид на певицата.

Скандалната щерка на Данчо Караджов се бе накиприла като за плаж, а не като за професионален ангажимент, изумиха се някои хора. А Лора прикриваше единствено с мрежесто парео част от пищните си форми.

Певицата бе облечена в бял, изрязан бански костюм от две части, а косата й бе вързана на опашка.

Типично плажният стил бе подсилен и от липсата на грим. Сред коментарите имаше доста критики относно външния вид на изпълнителката, като повечето присъстващи отбелязаха, че не е приемливо звезда от нейния ранг да излиза толкова неглиже.

Любопитна подробност е, че гаджето на Караджова - Марсел Рохас, не бе сред публиката, тъй като по това време имал поето друго участие в същия ден. Припомняме, че той заработва като диджей и програмата му е пълна с партита по родното Черноморие, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

19.07.2019 | 21:23

Драхти и грозната наркоманка.

Отговори
0 2

19.07.2019 | 17:34

Тая освен в гъза е ебана и в главата. Бетер чалгаджийка.

Отговори
9 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?