Подай сигнал

Пороен дъжд блокира Пловдив! Улиците под вода СНИМКИ ВИДЕО

Бедствие

от Екип Марица 4555 прегледа 0

Градушка с размерите на орех падна на Кукленско шосе и блокира за минути достъпа до близка бензиностанция. За да предпазят автомобилите си от ледените късове колите се юрнали под навеса на бензиностанцията, но той се оказал тесен да побере всички, разказаха очевидци. Всичко продължило 5-6 минути, но стреснало много от шофьорите.

Има закъсали коли и пожарна. Булевард "Източен" и ул. "Найчо Цанов" са под вода.

В Браниполе пък се разминаха само с дъжд и лека градушка. Там ледените късове били с размерите на грахово зърно, но паднали за много кратко.

Улица "Огражден" пък се оказа под вода. Там спешно отводняват шахтите. В "Кючук Париж" също положението е страшно. Среднощната "Малка Венеция" се повтори и хората закъсаха по улиците. Бул. "Васил Априлов" е в същото състояние.

Коментари


Като не можете да се справите, назначавайте Гондолиери бе кретени.Така ще станем втора Венеция и ще привлечем най - после жадуваните туристи.

Новият булевард "Цветан Лазаров" е под всякаква критика! Езеро - никакво отводняване. Ама паричките ги взехме, нали Ванка?

Предлагам бул. Христо Ботев до Макдонълдса на ВСИ да го прекръстим "Тотев Канал" . Колите буквално си плуваха от ВСИ-то до ул. Родопи , което е повече от 200 метра .

Тотка много предвидливо си купи и яхта.Дай Боже всекиму ,защото откакто си кмет превърна Пловдив в морски град след всеки дъжд.Вчера ти писах ,че в Канале Гранде ,тоест подлеза на Гладстон акули се развъдиха и те призовах да взимаш яхтата и да ги изловиш.Ама не ме послуша и стана белята.Ральо юнака да иде с рибарските ботуши да отпушва шахтите и акулите го нахапали. А после като стана резила лъжете, че бил арестуван от полицията. Театрото е пълно.А Стаменов , кмета на Централен при тая трагедия пак си бара макарите.