Помощ! Два месеца не могат да разпознаят трупа от Марица

Пловдивската полиция търси съдействие от гражданите са установяването на самоличността на тялото на жената, която бе извадена от водите на река Марица на 20 февруари. Вече два месеца тя не може да бъде разпозната, въпреки усилията на службите.

Припомняме, че сигнал за забелязано женско тяло в река Марица, край мост “Адата” беше получен на телефон 112 около 16:40 часа на 20 февруари. Местопроизшествието беше посетено от екип от съдебен лекар, разследващ полицай и експерт от Базово научно-техническа лаборатория към областната дирекция на МВР. Със съдействие на служители от Регионална дирекция “Защита на населението и пожарна безопасност” жената е извадена, а при огледа е установено, че смъртта й е настъпила вследствие на удавяне.

По случая е образувано разследване и са предприети активни оперативни действия за установяване на самоличността й. До момента обаче в полицията не е постъпвала молба за издирването на жената, не е получена информация за нея и при извършените проверки във всички възможни социални и болнични заведения, психиатрични клиники и други обществени места в Пловдив и областта.

Жената е на видима възраст между 50 и 60 години. Висока е 165 см, с късо подстригана коса в преливащи кафяво-рижави цветове. Над лявата китка има татуирана буквата “М”. Била е облечена с кафяво яке от промазан плат, черна пола, тъмно сив пуловер и черен клин и обута със светло кафяви ботуши.

За връзка с гражданите, които могат да помогнат на полицията в идентифицирането на самоличността на жената, са телефони в Четвърто РУ: 032/932 004 и 032/ 932 423.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?