Политаме високо с ФСБ на 31 март

Концертът на легендарната група ще е в зала СИЛА

Зала СИЛА ще приеме легендарната българска група ФСБ на 31 март от 19 ч. Денят на концерта  е избран неслучайно, защото съботният ден ще спомогне концерта да бъде преживян и от хората от близките на Пловдив селища. Защото всеки знае, че пак ще се срещнем след години, няма как да не сме на концерта и високо летим с музиката на ФСБ, и това са само част от асоциативните вълнения, които групата дава на публиката си.

А истинска пълна емоция ще получите, ако бъдете сред зрителите. Шоуто е гарантирано с изпълнението на неостаряващите и любими на поколения българи класики - “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те дотук” и много други незабравими композиции. Разтърсващото шоу се допълва от брилянтен звук и комфортна зала, при това в самия център на Пловдив.

 На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които за пореден път ще докажат, че ФСБ е не просто емблема на българския рок, а институция.

FSB е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения - Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano “Cielito Lindo”. Безкомпромисният звук, перфектната селекция на инструментите и високият професионализъм поставят групата не само на българската, но и на световната музикална карта.

В композициите на ФСБ е постигнат съвършен синхрон между традиция и новаторство. Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за над 40 години на върха.

ФСБ обещават двучасово шоу с изпълнения на над 20 песни, създадени през дългата им сценична кариера. Специално за концерта ще бъда поставен LED  екран, а осветлението и озвучаването са професионални, както при всеки концерт в залата.

Вратите  ще бъдат отворени 1 час преди началото на концерта, като за упътването и спокойното настаняване на зрителите ще се погрижат охраната и добре обучени разпоредители. Комплекс С.И.Л.А. разполага с 2 отделни входа за различните сектори,  като и двата ще бъдат отворени с цел лесното достигане до местата. За зрителите, които ще дойдат на концерта с автомобилите си, на разположение е 4-етажният паркинг.

Билети, на цени от 25 до 60 лв., могат да бъдат закупени от билетен център пред общината, онлайн и от всички каси на Ивентим.  

Вестник „Марица” е медиен партньор на събитието.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?