Подай сигнал

Полицай загина, не дочака нероденото си дете

България

от Екип Марица 3890 прегледа 0

Загиналият полицай предложил брак на любимата си през февруари

Млад полицай от Дупница загина в зверска катастрофа на път за работа в София. Трагедията е станала в близост до Долна Диканя на пътя Дупница - София вчера около 7,30 ч. 29-г. Рангел Машкудански пътувал с лек автомобил “Опел”, ударил се в движещ се пред него ТИР, пише Struma.bg.

Няма яснота какви са обстоятелствата, довели до фаталния удар, от който Машкудански е загинал на място. По случая работи РУП – Радомир.

Мечтата на Рангел Машкудански била да стане полицай. След завършване на висше образование в ЮЗУ – Благоевград той изкарва и обучение в Център за специализирана полицейска подготовка. През февруари е завършил школата в Пазарджик и започнал работа в отдел на МВР – Специализирана полицейска служба.

Рангел Машкудански е очаквал дете от любимата си, което ще се появи на бял свят след три месеца. Трагедията е голяма, семейство, приятел, близки – всички са в шок от нелепата смърт.

Дупничани, които познават младия полицай, са категорични, че той винаги се е старал да помага на хората с каквото може. Бил много човечен и добре възпитан млад мъж.

Съвипускниците му от Пазарджик ще го запомнят с това, че по време на клетвата пред целия строй е поискал ръката на любимата си Диана.

Коментари


Бог да го прости! Почивай в мир колига! Много са принудени да пътуват заради работата си-аз пътувах почти 12г. 136км до поделението на МВР в което служих.

Полицайчетата са кретени....

Хваща терористи егати героя тъп олигуфрен мислил се е за безсмъртен. Сам си е виновен това е новина за новобранците да спазват дистанция да не се ежат или герои. Скапаняци