Поли Генова съсипана след страшния гаф в „Гласът на България”

 

Поли Генова е съсипана след грандиозния гааф, който сътвори в музикалното риалити „Гласът на България”, пише „Шоу”.

Певицата обърка имената на двама български композитори.

Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова. А след нея това сториха Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и др.

„Боже, Боже! Гледам „Гласът на България и се чудя! Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят авторите на най-изконните български песни! Еееее, жалко!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „Вървят ли двама“... или ще си караме все така??? Браво Поли! Браво, Генова!!! Обичам ви, но се учете все пак!!!“, написа Нели Рангелова в личния си фейсбук профил, докато финалът на музикалното шоу беше в разгара си.

Повод за възмущението й стана фактът, че Поли Генова обърка името на композитора на песента „Остани“ в изпълнение на Паша Христова. Неговото име не е Тончо Русев, а Николай Арабаджиев. Разбира се под поста й се изляха десетки коментари кой от кой по-гневни.

Маргарита Хранова написа: „Нелка, като го чух, не можах да повярвам“.  Румяна Коцева също захапа Поли: „Като си некомпетентен, не се изказвай“. Последваха гневни коментари и от други естрадни певици.

Явно усетила, че ще се вдигне страшен скандал Поли Генова побърза да се извини публично в своя фейсбук профил :

“Остани” (1971 г.) - музика - Николай Арабаджиев, текст - Димитър Василев. Благодаря на авторите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за подкрепата! Благодаря ти, Виктория!“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?