Подай сигнал

Покъртително: Близките на загиналата Надя с версия за мелето

България

от Марица вест. 8600 прегледа 0

23-годишната Надя, която загина в адското меле в Красна поляна

Надя - така се казва младата жена, загинала живота си снощи в зверската катастрофа в "Красна поляна". Разкрития около случая внесоха нейни близки, които публикуваха във Фейсбус и снимка на красивото момиче.

Те не вярват, че то е причинило катастрофата и се изясняват разследването да изясни какво точно се е случило.

23-годишната жена е карала БМВ и малко след кръстовището на "Мушанов" и "Вардар" колата й губи управление и се озовава на трамвайната линия. От силата на скоростта се удря в стълб и буквално се увива около него. Сблъсъкът е толкова силен, че краката на момичето са ампутирани. По случайност край мястото на катастрофата минава екип на Спешна помощ, който опитва да направи първите реанимационни действия. Извикана е и втора, по-голяма линейка.

Надя е откарана в "Пирогов", но независимо от усилията на лекарите, умира от кръвозагуба.

Има свидетели, които твърдят, че колата на момичето се е движела с висока скорост и явно е участвала в гонка. Други, обаче, твърдят, че може да се касае за техническа неизправност.

Коментари


Имам чувството че пишещия тази статия е завършил училище за малоумници и то с голям зор.Вие изобщо четете ли какво пишете или важното е да се драска.Първото и третото изречение в статията са връх в журналистиката .Хахаха

Скоростта убива !! Набийте си го в квадратните глави, драги бъдещи водачи и настоящи каскадьори!

Пътят е най-добрия съдия!