Подай сигнал

Покермилионер грабна 700 000 долара и изчезна

Лайфстайл

от Илияна Караланова 668 прегледа 0

Покермилионер грабна 700 000 долара и изчезна

Наш покермилионер, спечелил преди дни 700 000 долара, изчезна и дори и най-близките му приятели не могат да го открият.

Константин Капчин от Благоевград направил големия удар в началото на февруари. Той участвал в онлайн турнир с близо 35 000 души. Всички те се състезавали за наградния фонд от 10 млн. долара, пише dnes.bg.

Българинът, който е дебютант в състезанието, завършил втори и си тръгнал със 700-те хиляди долара. Пред него финиширал само бразилски комарджия, който взе 960 000 долара.

Откакто спечелил крупната сума, Капчин изчезнал и от приятелите си. Косьо веднага сменил телефонния си номер, за да се отърве от досадници, които искат да го използват, след като за една нощ се превърна в милионер, пише "България днес".

Капчин е известен в Благоевград като един от най-ярките фенове на местния футболен клуб и съосновател на организацията "Пирин СС". Според някои от познатите му покермилионерът може би е заминал в чужбина, за да харчи парите си. Други обаче смятат, че той е инвестирал част от сумата пак в покер и в момента се бори за нови печалби, въпреки риска бързо да загуби милиона.

"Ако те няма до мен, когато съм на дъното, не очаквай да си до мен, когато съм на върха", обърнал се Капчин към приятелите си, преди да се покрие.

Само преди около три месеца запаленият комарджия обявил публично, че слага край на играта.

Коментари