49

Йоан Бекирски: Ако обичаш това, което правиш, в един момент парите сами ще дойдат

Фитнес инструкторът и модел Йоан Бекирски е поредният гост в рубриката „Лайфстайл” на „Марица Подкаст”. Пред водещия Християн Тодоров споделя, че се занимава с мода от близо година. Освен това е водещ на събития и персонален треньор, който изготвя и хранителни режими. 

„Целта ми е да помагам на хората да се развиват интелектуално и личностно”, обяснява Йоан. Разкрива колко време е необходимо на човек да влезе във форма: „Зависи колко си постоянен, зависи от теб като цяло - колко си стриктен и в тренировките, и в хранителния режим, защото за поддръжката на едно тяло се изисква доста постоянство, понякога и лишения, но най-важното е какви приоритети и цели имаш и с какво се занимаваш”.

Йоан може да бъде забелязан в някои от музикалните клипове на попфолк певиците Юнона, Теодора и Теди Александрова. В тази роля се чувства комфортно и приятно. С усмивка споделя, че не би се снимал като феята на зъбките или нещо подобно, не желае да се прави на клоун и колкото и пари да му предлагат, категоричен е, че ще спазва стереотипите, нормите и  правилата си: „За мен парите не са най-важното нещо. Ако обичаш това, което правиш, и го вършиш качествено и с желание, в един момент парите сами ще дойдат. Ако тръгнеш да гониш нещата само заради парите, няма да ти се получи.”

Той е от артистично семейство и според него генът в даден момент просто е надделял. Решението да влезе в шоу бизнеса взима, когато на един концерт в памет на баща му, който е бележит български хореограф, се налага да произнесе реч. Тогава се почувствал развълнуван, след което така се завъртели нещата, че решил да започне да се показва пред публика и да влезе в шоу бизнеса.

За успехите и неуспехите в живота Йоан Бекирски споделя, че успешният човек е този, който прави това, което обича, не се отказва пред трудностите, постига успехи и се чувства горд и  удовлетворен от резултатите. „Като малък се отказвах, когато се сблъсквах с трудности. Тъй като съм се страхувал от тях, сега вече не е така и на първо място искам да го благодаря на Бог, че ми дава сили да се справям с всички препятствия”, разкрива Йоан.

За цената на успеха в шоу бизнеса в България,  заявява категорично: „Не бих оставил себе си настрани никога. Имам приоритети, които не бих прекрачил. Не бих прескочил ценностната си система и не бих продал себе си.” 

За горещите снимки с Джулиана Гани и Ивка Бейби

Йоан се запознава случайно с водещата на подкаст и провокативна мацка - Ивка Бейби, след което получава предложение за съвместни снимки, които са доста секси. Работата му пък с Джулиана е свързана с реклама на парфюма ѝ, който ще излезе скоро на пазара. Кадрите по бельо с Гани също доста разпалват въображението.

Относно външния си вид разкрива, че  ограничава всякакви неща, които могат да го отдалечат от целта му – като алкохол например. „Прави ми впечатление, че когато прекаляваш с едно нещо, независимо дали е алкохол или друго, в един момент спираш развитието си”, споделя моделът.

Целия разговор на Йоан Бекирски с водещите Християн Тодоров слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ако

Ако

14.01.2024 | 11:35

Ако Има кой да го Оцени!

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?