44

Весела Тенева: Жената трябва да е с възможно най-малко корекции

Весела Тенева е изключително красива и грациозна млада дама, която гостува в рубриката „Лайфстайл“ на „Марица Подкаст“ броени дни след като сложи короната като победителка в конкурса „Мис България - Пловдив“ 2024.

Тя е на 23 години и е висока точно 1.77 метра. Не влиза в калъпа на „перфектните мерки“ за миска - 90-60-90, но това няма никакво значение заради нейната впечатляваща фигура. Весела е бивша шампионка по спортна аеробика, участвала е в един от най-престижните турнири в чужбина. 

За съжаление тежка травма слага кръст на кариерата ѝ. Въпреки това тя продължава да спортува, като в момента се занимава главно с фитнес. Прави го за тонус, но и поради факта, че развива кариерата си на модел. „Жената трябва да е с възможно най-малко корекции“, убедена е Весела.

По модните подиуми тя успява да се докосне до звезди от световна величина като рапъра 50 Cent и поп певицата INNA. 

Освен титлата „Мис Пловдив“, красавицата се радва и на още две престижни награди от конкурси – „Мис Родопи“ в Кърджали и „Мис Родопи – Кралица на киселото мляко“ в прочутото смолянско село Момчиловци. Вторият е организиран от китайска фирма, а наградата за първо място е именно пътуване в азиатската страна. Интересен факт е, че наша марка кисело мляко се продава само и единствено в Китай. 

Весела е изключително признателна за тези отличия и смята, че популярността със сигурност не би я променила. С огромно вълнение очаква всичко, което ѝ предстои. Издаде и малка и доста вълнуваща тайна – ще участва в реалити формат. Все още не може да сподели кой е той, но в най-скоро време ще разберем. 

Красавицата е не само ослепителна на външен вид, но е и изключително интелигентна. Изучава начална и предучилищна педагогика в Пловдивския университет, а мечтата ѝ е да работи като учител. В момента обаче е крупие в пловдивско казино, където дава предимно нощни смени. Казва, че не е лесно да съчетава работата с кариерата на модел, но въпреки това успява да се справи с всичко и да върви напред. 

През есента Весела ще се яви на най-големия конкурс за красота у нас – „Мис България“. Можем само да ѝ пожелаем успех и да стискаме палци пловдивчанка да грабне следващата корона на България.

Целия разговор на "Мис Пловдив" 2024 Весела Тенева с водещата Симона Коприщенова слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 6 оценки
3/5 от 6 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?