49

Велина Узунова: Късам чак когато ми се качат на главата

Русия е моята страна. Там се чувствам като у дома си. Любимият ми човек също е от Русия. Това разказва една от най-изявените дами в модата - Велина Узунова, в рубриката “Лайфстайл” на “Марица Подкаст”.

Преди няколко години тя заминава да учи и работи в Москва, където открива голямата любов. 
“Въпросът къде живея ми е много труден. Винаги казвам “на куфари”. Не съм си намерила точното място, така се стече животът ми, че много от ангажиментите ми са свързани с пътуване. Освен че се занимавам с мода и представям модни брандове, колаборирам с хотели, ресторанти и места за забавление по цял свят. Последно много ме впечатли Саудитска Арабия. Беше като в приказките”, спомня си моделът. 

Велина е категорична, че в работата си като инфлуенсър не би могла да рекламира продукт, който не използва, защото не иска да лъже хората. Аз съм зодия Везни, знам, че имам талант за сцената. Работила съм в телевизия, харесва ми да съм пред камера и на подиума, казва красавицата, завършила “Журналистика”.

Тя твърди, че бяга от интригите и се опитва да разграничава близките хора от службните контакти. 

“Много трудно си тръгвам в любовта и приятелствата. Търпелив човек съм, понякога ми се качват на главата, но за себе си искам да съм сигурна, че съм дала всички шансове. Когато се разделям, вътрешно отдавна съм го усетила, но искам да дам шанс до последно, вместо да усещам чувство за вина. Всеки човек се появява, за да ни научи на нещо. Общувам и работя лесно в екип и с нови хора, но е трудно да приема някого за близък”, разкрива Велина.

Целия разговор на Велина Узунова с водещия Християн Тодоров слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
2.7/5 от 9 оценки
2.7/5 от 9 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?