1553

Валена: Дори когато сляза от сцената - публиката продължава да е с мен

Попфолкът може да влезе в най-авторитетните класации за модерна музика, твърди сензацията

Ако е попфолк, нека е от ново измерение – без гола плът, безвкусни текстове и неприлични внушения. Това е високата летва, която си поставя част от младото поколение певици, сред които е и изгряващата звезда Валена. Едва на 18, фолклорната изпълнителка решава да експериментира с модерните жанрове и логично се насочва към най-популярния у нас.

Но не си мислете, че ще е поредното рекламно лице на пластичната хирургия или пък ще превземе сцената с деколте до пъпа. Най-важното правило, което спазва Валена, е да държи на достойнството си. „Не харесвам изпълнители, които показват прекалено много тялото си. То се дава само на специален човек. Всички знаем колко е важно това, особено в младите години на едно момиче. А ние, с музиката си, все пак възпитаваме младото поколение“, казва певицата.

Макар да е много красива, Валена не си търси богат мъж. И в музиката е така – предпочита любовта на публиката пред материалните облаги.

„Дори когато сляза от сцената, духом публиката продължава да е с мен. Винаги ще бъде така“, зарича се талантливата певица.
А посланието й към феновете е: „Бъдете добри хора, това е най-важното“.

Слушайте и гледайте разговора на Валена  на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?