49

Тодор Алексиев по шампионски: В спорта е важно да се оттеглиш, когато си на върха

За всеки спортист краят на активната му кариера труден. Важно е да избереш точния момент, да спреш, когато си на върха, а не да вегитираш и да станеш за смях. Мисля, че аз го направих по най-добрия начин. Това твърди в „Марица Подкаст” бившият капитан на националния отбор по волейбол Тодор Алексиев.  

Тошко е щастлив, че дълги години е успял да играе на много високо ниво. Сега Напуска волейбола като спортист, но остава в играта като тим мениджър на ВК „Хебър“. Алексиев е убеден, че клубът от Пазарджик ще си върне титлата, която тази година загуби в спор с „Нефтохимик”. „Имаме невероятната подкрепа на феновете. Залата в Пазарджик винаги е пълна и това е, което вдъхновява”, казва Тошко Алексиев. Отказва да коментира защо в родния му Пловдив от години няма силен мъжки волейболен отбор.

Целия разговор на Тодор Алексиев с водещия Кирил Донев слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3.9/5 от 7 оценки
3.9/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Точат общинския ресурс

Точат общинския ресурс

08.06.2023 | 23:50

Тези кърлежи са се запили в плътта на гражданите. Ако този отбор е толкова добър защо частните спонсори не се избиват да инвестират в него?

Отговори
2 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?