49

Станислав Балабанов: Никой не ме е хванал за ушите и спуснал в парламента

Депутатът и кандидат за кмет на Пловдив от "Има такъв народ" Станислав Балабанов е поредният гост в "Марица Подкаст". В едно човешко интервю той разказва за детските си години в "Кючук Париж", през студентската скамейка и „Шоуто на Слави“, за да се стигне до кариерата в парламента.

Балабанов си спомни как преди 10 години случайно се включва в екипа на Слави Трифонов. Запознават се, когато Дългия гостува в магистърската му програма.

„Мен никой не ме е хванал за ушите и спуснал в парламента. Целия път съм си го извървял сам“, категоричен е кандидатът за кмет на Пловдив. Той разказа и за ковид брифингите, на които късаше нервите на ген. Венцислав Мутафчийски, и за култовите му включвания като репортер от протестите преди 3 години.

Едно от паметните събития в неговия живот е посещението в Украйна малко след началото на войната, през което време се ражда и неговото дете, плод от любовта му с вокалистката на "Ку-ку бенд" Лили.

„Вечер спя спокойно, защото съвестта ми е чиста и няма какво да крия“, категоричен е Станислав Балабанов.

Целия разговор на Станислав Балабанов с водещия Иван Панчов слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 16 оценки
3.6/5 от 16 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?