71

Пламена Червенкова: Не задържайте емоциите, това се обръща срещу вас

Мнозина свързват името на Пламена Червенкова с титлата "Мисис България Европа", която тя печели през 2014 година. Сега обаче много повече хора я познават като единствения у нас висцерален терапевт. Атрактивната лечителка е поредният гост в "Марица Подкаст"

Висцералната терапия представлява масаж на корема, който възвръща правилната анатомична позиция на органите, освобождава лимфния и жлъчния застой, а с това се възстановява снабдяването с кислород и правилното функциониране на вътрешните органи.

"Тази терапия помага на хората да започнат да се лекуват по правилния начин, като намерят причината за заболяването си" коментира Пламена Червенкова. Твърди, че повечето хора, които идват при нея, са отчаяни от традиционната медицина и търсят спасение.

"Много важно е да се знае, че тяло, мозък и психика работят в синхрон", казва лечителката. Обяснява, че без да се работи с чувствата и емоциите на човека, не може да се решат проблемите със здравето.

"Съветът ми към всички хора е да говорят, да не задържат емоциите в себе си, защото това се обръща срещу тях", препоръчва Червенкова. Тя разказа и за спечелването на титлата "Мисис България", като участието й не е минало без приключения.

Целия разговор на Пламена Червенкова с водещия Иван Панчов  слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 5 оценки
4/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тошо

Тошо

04.10.2023 | 12:49

Масажа на корема има ли щастлив край

Отговори
10 1
yrtyrt

yrtyrt

03.10.2023 | 23:34

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ---~--- https://min.lc/medbg

Отговори
2 3
а ла хуля фишер

а ла хуля фишер

03.10.2023 | 18:19

Псувайте на воля братья

Отговори
9 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?