49

PETYA-PETYA: 18 000 в Tik Tok гледаха как готвя пълнените чушки на мама

Никога не съм предполагала, че мога да събера 18 000 души в Tik Tok, докато приготвям пълнените чушки на мама. Това призна в рубриката „Лайфстайл“ на „Марица Подкаст“ инфлуенсърът PETYA-PETYA. Талантливото момиче излага личния си живот на показ и се радва на хиляди последователи в социалните мрежи. Показва как минава денят й, какво готви, как чисти и с какви дрехи се облича. Със свое видео наскоро Петя постигна първите си милион гледания.

Първоначално тя се снимала, за да избяга от натовареното ежедневие. 

По онова време повечето хора й казвали: Ти луда ли си?! Всички ти се смеят! А тя недоумявала: Какво по-хубаво в този свят, в който всички са намръщени, да накараш някого да се усмихва?“

Иначе мрази лицемерието и е склонна да каже на околните всичко, което мисли за тях, дори с риск да й се разсърдят. 

„Ако някой не те харесва, значи не харесва себе си. Задайте си въпроса: когато сте били най-щастливи, мислили ли сте за хората, които не харесвате?, пита инфлуенсърката. И съветва да се радваме на личните си успехи, вместо да търсим проблема в хората около нас. 

Според нея не е задължително да имаш огромни финансови възможности, за да изглеждаш добре. „Невинаги скъпото е красиво. Можеш да се облечеш добре с по-малко средства, стига да знаеш как“, смята Петя. Твърди, че за да се приготви за излизане, са й достатъчни 10-15 минути. 

Казва, че най-безвкусното нещо са черните обувки с бели чорапи. Не би направила компромис с лъжата и лошото възпитание, а в родните звезди не харесва „навика“ им да се самозабравят.

Слушайте и гледайте „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 9 оценки
2.3/5 от 9 оценки

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?