71

Панаирът стана заложник на грозна политическа игра

Чакам от Общинския съвет да излъчи представител на Пловдив в борда на Панаира. Ще гласувам за това с две ръце. Хубаво ще е да е някоя от най-кресливите дами, които вкараха  Панаира  в грозна политическа игра и го използват в преследване на лични цели. Това предизвикателство към политиците и управляващите в Пловдив отправи бизнесменът Георги Гергов, който е гост в „Марица Подкаст”.

„Панаирът е тук и аз няма да го нося в гробищата. Той е спасен за Пловдив още през 2006 г. с усилията на тогавашния кмет Иван Чомаков, общинските съветници  и с моята подкрепа. Не знам защо е целият този цирк с акциите на Варна. В Панаира се инвестира и той се развива, но напоследък моите колеги акционери с всички сили рушат имиджа му”, коментира Гергов.  

„Сатанизираха мен, а сега го правят и с Панаира и това е голям грях към града и пловдивчани. Аз инвестирам и в Панаира, и в Стария град. Какво обаче правят политиците за Пловдив. Днешните „спасители” на Панаира и един курник не са направили за нашия град, а сега превръщат една от емблемите на Пловдив в политическа дъвка. Това е безобразие”, каза още Гергов.

Бизнесменът твърди, че и едно кафе не е пил от „дупката” на Варна, но това не пречи на опонентите му да манипулират хората с откровени лъжи.

Каня Общинския съвет на изнесена сесия в Панаира. Нека да видят какво е свършено и тогава да дават оценки справил ли се е Георги Гергов през тези години, грабил ли е или е строил, ремонтирал, плащал заплати и данъци вместо останалите акционери”, завърши Гергов.

Слушайте и гледайте ексклузивното интервю на Георги Гергов в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
3.1/5 от 11 оценки
3.1/5 от 11 оценки

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?