49

Николай Бареков: Скокът на Хекимян в изборите ме шокира

За мен беше шок това, което направиха ГЕРБ и Антон Хикемян. Така бившият журналист и евродепутат Николай Бареков коментира влизането в политиката на неговия наследник в bTV. Във втората част от епизода на „Марица Подкаст“ с негово участие той разсъждава за ситуацията в родните медии и отношенията им със силните на деня.

„Ако Хекимян беше кандидат на всяка друга партия, ударът по журналистиката нямаше да бъде толкова голям“, твърди Бареков. И е категоричен, че големите национални телевизии отдавна са загърбили всякакви журналистически стандарти.

 

 

Бившият евродепутат си припомни и времето, когато като политически лидер се е срещал с почти всички големи бизнесмени у нас, но го е правил по правилата, а не както в момента действат управляващите.

Бареков коментира и ситуацията в любимия му футболен клуб „Ботев“, където се води тиха война между руския собственик Антон Зингаревич и строителя на стадиона Илиян Филипов.

Целия разговор на Николай Бареков с водещия Иван Панчов слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 7 оценки
2.3/5 от 7 оценки

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?