71

Николай Бареков: А къде са гражданите при тази подялба 50:50

Не виждам къде са гражданите и техните проблеми при тази подялба 50:50. Така бившият евродепутат и журналист Николай Бареков коментира предложения меморандум от ПП. Бареков бе поредният гост в „Марица Подкаст“. Според него, сглобката действа по правилата на мафията и за нормалния човек ходовете на управляващите са напълно непредсказуеми.

Неговото мнение е, този театър на абсурда в държавата ще продължи и в крайна сметка политиците ще си поделят държавата.

Според шахматната терминология, след като от ПП му орязаха правата, президентът Румен Радев „беше превърнат от цар в офицер, беше върнат на изходна позиция“.

Бившият евродепутат смята, че в момента най-голямата зависимост не е икономическата, а по-скоро да се притесняваш за бъдещето си и какво ще се случи с теб занапред. Аз нямам такива зависимости и страхове и затова мога да изразявам мнението си свободно, твърди в подкаста Николай Бареков.

В разговора той разкрива още от какво се страхуват родните политици, обяснява защо се разпали спорът кой да е външен министър и разказва за срещите си с Джо Байдън и Доналд Тръмп в САЩ. Бареков не пропуска да коментира и аферата „Нотариуса“ и какво може да каже той по въпроса.

Целия разговор на Николай Бареков с водещия Иван Панчов слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 8 оценки
3.3/5 от 8 оценки

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?