3906

Нанси Карабойчева: Бях загубила короната на "Мис България", мечтата ми е да имам собствен дом

Eдна от най-популярните и одобрявани носителки на титлата "Мис България" в последните години, модел, инфлуенсър, участник във реалити формата "Фермата". Това са само част от превъплащенията на Нанси Карабойчева, която е последният гост за годината в "Марица Подкаст". Категорична е, че никога не е била типичната миска.

Следва статистика, маркетинг и мениджмънт в София. Докато учи попада в агенцията на Евгения Калканджиева и така стига до конкурса за най-красива българка.

„Може би поне 4-5 години не знаех къде ми е короната от "Мис България", но заради "Фермата" я намерих“, откровена е Нанси. В това реалити е в свои води, защото детството ѝ е минало в пазарджишкото село Юнаците. Дори това е един от мотивите ѝ да приеме поканата за един от най-гледаните тв формати.

Нейното участие във "Фермата" обаче приключва злополучно заради тежка контузия на коляното, от която все още се възстановява.

Нанси е горда, че води открит начин на живот, както в реалността, така и в социалните мрежи. 

След като през лятото на 2018 година мина под венчило с волейболния национал Добромир Димитров бързо го зарадва с две момчета. 

Голямата ѝ мечта е един ден двамата да имат собствен дом, тъй като заради кариерата на мъжа ѝ непрекъснато сменят жилището си.

Тази година семейството ще посрещне Коледа в Италия, където наскоро Добромир подписа договор с местен волейболен клуб.

Целия разговор на Нанси Карабойчева с водещия Иван Панчов слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

С благодарност на Хотел Форум Сити, Пазарджик.

 

Оцени новината

Оцени новината
4.9/5 от 10 оценки
4.9/5 от 10 оценки

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?