49

Мартин Друмев: Намерих любовта в созополска аптека

Когато качвам простотии от заведения в Студентски град, всички викат: Ти си най-великият! Но когато казвам, че чета „Под игото“, ме съсипват. Това призна ютюб звездата Мартин Друмев в рубриката „Лайфстайл“ на „Марица Подкаст“. Атлетът, който от известно време живее в родопското село Момчиловци, направи задно салто в студиото и призова да вярваме, че всичко лошо, което ни се случва, е за добро.

„Чувствам се жив, когато на село общувам с природата и прекрасните ни хора. Обръщам внимание на малките неща. Носи ми спокойствие. Като се преместих в Родопите, научих много нови думи, но една от любимите ми е шушони“, разказва през смях Мартин, който е е щастливо влюбен. Запознал се с момичето на мечтите си на ваканция в Созопол. 

„Забавляваме се с приятели, срязах си ръката и отидохме на следващия ден на море в Созопол. Но раната се замърси и трябваше да отскоча до аптеката. Пъхнах си ръката през гишето и попитах: „Имате ли нещо за почистване на рани?“ На нея й стана лошо от гледката. Поканих я да излезе с нас. След това й наговорих някакви глупости и тя ме блокира. След два дни й писах във Вайбър – само там не беше ме блокирала, и тя склони да излезем на среща. Оттогава 6 години сме заедно“, не крие радостта си ютюбърът.

Според него обичта и компромисите задържат хората заедно. Когато обичаш някого, не можеш да се разделиш с лека ръка с него. Не бих направил компромис единствено с изневярата, казва Мартин.

Той не крие, че е имал тежки периоди. „Когато бях на 13, получих първата си паник атака. Случи се, докато гледах филм за Александър Македонски. Докато умираше, нещо ми стана и започнах да изпитвам ужас. Много ме беше страх от смъртта. Отключих и клаустрофобия. Загубих си паметта през 2017 г. По този повод си направих татуировка, обяснява Друмев.

Той е категоричен, че няма нужда да ходи в църква и да се моли – храмът е вътре в него. „Имам вечерна молитва, която сам съм си измислил и ми помага. Не съм пропускал вечер да си я кажа. Но най-важният вселенски закон гласи, че за да получиш нещо, трябва да дадеш“, убеден е Мартин.

Тайната за здравословен и успешен живот той открива в спорта.

„Когато не спортувам, нищо не ми върви. Всичко, което съм постигнал в живота си, го дължа на тренировките“, смята ютюбърът.

Целия разговор на Мартин Друмев с водещия Християн Тодоров слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 6 оценки
3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?