3906

Жанет Нейчева: Повечето конкурси в България са платени или се печелят с връзки

„Не разчитам на ничия помощ и се оправям изцяло сама. Мразя да ми казват какво да правя и не смятам, че когато имаш отношения с даден човек, трябва да си налагате някакви условия и да си поставяте граници. Не съм от хората, които биха направили нещо, което ми казват”. Това заявява гордо поредният гост в рубриката „Лайфстайл” на „Марица Подкаст” Жанет Нейчева

Тя е пловдивски модел, плеймейтка, носител на титлата „Мис топ лице на Пловдив за 2019 г.” и е от актуалните лица в Инстаграм.

Според красивата брюнетка логично хората се впечатляват първо от визията на даден човек: „Външният вид е основен и после е характерът. Мен ме привличат в мъжете най-напред очите”. 

Като модел не може да не я попитаме за мнението ѝ за модата: „Човек може да изглежда добре с не толкова скъпо бюджетни дрехи. Не мога да кажа, че аз се обличам с най-скъпите тоалети, нито пък с евтини, по-скоро нормално и според възможностите си. 

Облеклото си за деня избирам що-годе бързо. Обичам да обличам разнообразни неща. Просто отварям гардероба и каквото ми се набие на очи, това е.”

Красивата пловдивчанка разкрива още: „Не ми допада това, че много момичета в крехка възраст прекаляват с корекции и какво ли още не. За възпитанието просто няма какво да кажа. Родителите са в основата на възпитателния процес.” 

Минавайки през различни теми, стигаме и до тази за любовта и ревността. Жанет признава, че е много влюбчива: „Доста съм ревнива. Аз започнах да ревнувам от определен момент, от дадена връзка, защото се почувствах предадена и оттам загубих доверие в партньорите си. Когато съм във връзка, държа на човека до себе си, и не правя дори най-малкото да го подразня”. 

За негативните коментари по неин адрес, които чете нерядко в мрежата, казва с усмивка и гордо вдигната глава: „Изяла съм много хейт в този живот. Всеки има право да мисли каквото си пожелае, на никого не съм длъжна да се доказвам какъв човек съм. 

Била съм танцьорка и оттам хората си промениха мнението за мен (нормално като за всички танцьорки). Не знам защо по принцип така приемат всички тази професия. 

Не искам да се доказвам пред никого. Хората, които са до мен и ме познават, знаят що за човек съм. За другите нека да съм просто това, което виждат. 

Хора, които не са ми близки, по никакъв начин не могат да ме засегнат, нито да ми повлияят на настроението например. Това са хора без работа, които обичат да си хейтят”.

За конкурсите за красота, в които е участвала, споделя, че от доста малка се занимава с това. Обича да се показва, канели са я в различни конкурси, някои от които е печелила, но е убедена, че повечето конкурси в България или са платени, или се печелят с връзки:  „Присъствала съм на такъв. Още първия ден на репетицията се разбира това и самата победителка се издава. Но най-важното не е наградата, а да изживееш тази емоция, да се запознаеш с нови хора”. 

За гафовете на подиума и на сцените в клубовете Жанет си спомня с усмивка: „Чупило ми се е токче, падала съм от сцената, костюмите ми са се разпадали, но винаги съм продължавала смело напред”.

Целия разговор на Жанет Нейчева с водещия Християн Тодоров слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?