64

Георги Георгиев-Гецата: Ботев в момента е един голям балон

Още дълго ще се радваме на успехи срещу Гибралтар и Кипър и ще си спомняме с носталгия за някогашните гръмки победи като онази на „Парк де Пренс” на 17 ноември 1993-та. Ако спортът отново не стане държавна политика, България е обречена да се превърне във футболно джудже. Това е общото мнение на бившия национал Георги Георгиев-Гецата и доскорошния селекционер на трикольорите Ясен Петров. Двамата говорят пред Кирил Донев във втория епизод на „Подкаст Марица”.   

Според Ясен и Гецата в родния футбол има много млади таланти, на които обаче не се дава шанс. В същото време клубните отбори се пълнят с анонимници от всички краища на света, през  чиито заплати от България изтичат милиони всеки месец. 

„Вносните” Лудогорец и ЦСКА не вдигат нивото на българския футбол. Лошото е, че по този път напоследък тръгват и пловдивските клубове.  

„Трудно ще вдигнем нивото на националния отбор, след като във водещите отбори играят по двама-трима българи, а младите ни надежди са резерви в чужбина”, твърди Ясен Петров. А Георги Георгиев отсича:  Ботев в момента е един голям балон. Скоро така ще гръмне, че след това дълго време няма да се изправим на крака, какъвто и стадион да ни построят Общината и държавата.

Гледайте и слушайте разговора на Кирил Донев с неговите гости  в ютюб канала на „Марица”, на сайта marica.bg и на фейсбук страницата на медията.  

Втората част на Епизод 2 е утре от 18,11 часа. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ахил

ахил

17.12.2022 | 08:28

Днес един голям тренер-Иван Глухчев има годишнина-навършва 80 години!!!!

Отговори
1 1
Футболен Анализатор

Футболен Анализатор

16.12.2022 | 21:27

В България никога няма да има футбол, н-и-к-о-г-а. Гладни, некомпетентни хора, без един изкаран курс без подход ви учат децата на футбол, извинявам се гледат на децата ви като 20 левки

Отговори
0 1
Thomas BURBEL

Thomas BURBEL

28.11.2022 | 12:55

Ние сме надеждни доставчици на решения за търговско финансиране, които са тук, за да ви помогнат да поддържате веригата си за доставки безпроблемна и да стимулирате растежа на бизнеса си. Предлагаме ви широка гама от решения и услуги за търговско финансиране, включително акредитиви (USANCE и AT SIGHT, Back to Back LC), стендбай акредитиви (SBLC), банкови гаранции (BG), гаранции за изпълнение, гаранции за авансово плащане, доказателства за средства (POF), ескроуирани средства, банкови менителници, предварителни уведомителни съобщения, банкови писма за удобство, готовност и възможност (RWA) и др. С опита си в управлението на бизнес клиенти от всякакъв мащаб, ние имаме знанията и опита да ви предоставим доказано решение за търговско финансиране във вашата ситуация. Независимо дали сте търговец, вносител, износител, представител, консултант или брокер, ние сме тук, за да ви предоставим интегрирани решения за търговско финансиране при разумни разходи за обслужване. * ЗА НАЕМАНЕ НА BG/SBLC МИНИМАЛНА НОМИНАЛНА СТОЙНОСТ НА BG/SBLC = EUR/USD 1 МЛН. НАЕМНА ТАКСА = 4%+2% * ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА BG/SBLC * ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА BG/SBLC ПРЯСНО НАРЯЗАН МИНИМАЛНА ЛЕСНА СТОЙНОСТ НА BG/SBLC = 1 МЛН. ЕВРО/USD ЦЕНА = 32%+2% Имаме и доверени партньори за монетизиране, които могат да монетизират BG/SBLC на добри цени. Те могат също така да получат BG/SBLC от името на бенефициера, за да предоставят заем без право на регресен иск *Монтизация на BG/SBLC на лизинг - 65% без право на регресен иск * Закупена монетизация на BG/SBLC - 90 % без право на регресен иск. Ако се интересувате от нашите качествени услуги, моля, свържете се с нас чрез информацията по-долу E-mail. [email protected]

Отговори
0 1
Стоян

Стоян

23.11.2022 | 12:07

Истина е,и не е голямо откритие! Само два - три отбора залагат предимно на българи...Нищо добро не ни чака с националния отбор...

Отговори
1 1
SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

19.11.2022 | 10:01

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини.

Отговори
0 2
Ало

Ало

18.11.2022 | 01:21

Запалянкото гласува с дистанционното А група става горе долу ако няма друг мач Какво е нивото на Б група и надолу - смях

Отговори
4 3

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?