71

Евгени Генчев: С Валерия гледаме напред с надежда за чудесно бъдеще

Най-трудният и най-хубавият момент за мен в предаването „Ергенът“ бяха на няколко минути разстояние. В началото всичко беше лесно и чудесно, но колкото повече се надграждат взаимоотношенията с момичетата вътре, става все по-трудно да се разделиш с тях. Това сподели в поредния епизод на "Марица Подкаст" виртуозният пианист от Пловдив и главното действащо лице във втория сезон на „Ергенът“ Евгени Генчев.


 
Световноизвестният пловдивчанин сподели, че личният си живот винаги го е държал настрана и в сянка, но риалитито го е въвел в дома на хората. „Радвам се от огромния интерес към предаването и от това, че хората съпреживяваха всичко през последните няколко месеца“, каза Евгени.  

„Ергенът“ бе категоричен, че участието му във формата го е променило. „Промяната е за всички, които бяхме там. Това по някакъв начин ни промени, беше терапия. Засилваше неща, които може би не сме долавяли преди в себе си чрез комуникация. В този инкубатор на емоции, когато всичко друго е изчистено и фокусът  е единствено в интеракцията с отсрещния човек, няма как да не те промени“, смята Евгени Генчев.

Той сподели, че най-трудното нещо за него в предаването е било да каже на Елена, че тя не е избраната да си тръгне с него. „Много ми беше тегаво. Мисля, че това се усети и се видя от зрителите. След това пък буквално беше като някаква трансформация, защото застанах пред Валерия, с която можем да погледнем напред с надежда за още чудесни и споделени мигове заедно“, заяви уверено Евгени.

Той не се смущава от това, че го спират навсякъде по улиците, но призна, че има дни, в които не се чувства добре от това. „Но това не е заради хората, а заради мен. Може би тогава нямам толкова търпение, колкото друг път бих положил“, каза Евгени.

Пианистът от Пловдив не крие, че връзката му с родния град е изключително силна. „Затова държах да се върна тук, да остана тук и от тук да пътувам по различни проекти. „За мен в Пловдив има уникална и специална атмосфера, която не съм усещал никъде другаде. Има вечери, в които просто излизам и се разхождам сам, просто за да усетя тази атмосфера. Да съм в Пловдив за мен е много специално“, разказа Евгени.

Епизодът е пълен с изненади и е повече от специален, защото Евгени седна на пианото и свири за зрителите на „Марица“. Освен това, снимачната площадка е съвсем подбрана според „Ергенът“ –  студиото на пиано център „Рунитон“. Евгени се развихри точно на пианото, с което ще покори сцената на Античния театър в Пловдив на 3 юни.

Какво представлява истинската любов за Евгени? Пази ли си още подаръците, които момичетата му подариха на влизане в имението, особено отливката от бюста на Мили? Как минава един ден на Евгени Генчев? Какво дете беше „Ергенът“?

Отговорите на тези и много други въпроси може да чуете в целия разговор на „Ергенът“ с Тони Михайлов в „Марица Подкаст”на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 91 оценки
3.6/5 от 91 оценки

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?