49

Джорджия: Наранява ме, когато умират деца

Искахме да помогнем на болно момиченце, събрахме пари, но то почина. Затова сега ми се плаче, а когато ми се плаче, ще плача. Като искам да съм лоша, ще съм лоша. Това разказа през сълзи певицата Джорджия в рубриката „Лайфстайл“ на „Марица Подкаст“. 

От известно време звездата и фондацията й подпомагат деца в неравностойно положение и талантливи хора, които нямат възможност да се реализират. „Знам, че няма да оправя света, но на един човек да успееш да подадеш ръка – това чувство е уникално“, убедена е Джорджия, която не разчита на изпълненията си, за да прави бизнес, а пее най-вече за удоволствие. 

За младите попълнения, които минават от поп музиката в чалгата, само и само да бъдат известни, Джорджия казва: „В България нямаме ценители на музиката, независимо в кой жанр. Много от нещата се случват на конвейер. Лесно можеш да станеш известен със скандал, но е трудно да задържиш успеха“.

Певицата, която никога не се е интересувала от хорското мнение, намира позитивизъм и в дребните ежедневни радости.

„Имала съм страхотни и уникални любови, но никога не е било достатъчно и никога не е било моето. Затова съм спряла да мисля на тази тема. Каквото има да ми се случи, ще ми се случи“, смята Джорджия. 

Непотърсени съвети не давам и не желая, но никой не може да ме манипулира и да се подиграва с добрината ми, категорична е тя. И призовава: Действайте! Мечтите не се сбъдват, ако не ги гоните!“

Целия разговор на Джорджия с водещия Християн Тодоров слушайте и гледайте в „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?