71

DJ Dimo BG: Имаме по-лъскави клубове от Лондон

Живял съм в Лондон и мисля, че клубовете у нас са на по-добро ниво от техните, по-лъскави са. Това твърди в рубриката „Лайфсайл “ на  „Подкаст Марица“ DJ Dimo BG - човекът зад клубните ремикси на български поп изпълнители като Графа, Мария Илиева, Любо Киров, Михаела Филева, Прея, Искрата.

Според диджея, заставал зад пулта на най-известните клубове у нас, българите притежаваме уникално музикално наследство, което не може да бъде повторено. Много чужди артисти използват българска народна музика в творбите си и така я разпространяват по цял свят. Това е страхотно, смята музикантът. Той е категоричен, че не познава чужденец, който не се е възхитил на нашия автентичен фолклор.

В кариерата му не липсват забавни моменти, които и до днес разказва с удоволствие. Един от тях е на парти в клуб „Хасиенда“ в Лозенец, което продължава до изгрев слънце. Партито се вихри, но зовът на природата е по-силен. Към 7 сутринта музикантите огладняват зверски и им докарват огромна тава с баница. Налага се обаче да я преглъщат с… шампанско Moët. „Комбинацията се оказа много яка“, смее се DJ Dimo BG.

По думите му артистът не бива да бъде съден. В миналото много хора на изкуството са били отричани, защото са били твърде иновативни за времето си. Затова хора, бъдете по-толерантни, призовава известният диджей.

Слушайте и гледайте DJ Dimo BG в рубриката „Лайфстайл“ на „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ЛЮБО

ЛЮБО

11.03.2023 | 23:42

Един от топ ди джеите в Бг ! Евала ДИМО .. жив и здрав братле уникален си.и както казваш като няма боза пийте МОЕТ :)

Отговори
3 0
Какво като е Лондон...!

Какво като е Лондон...!

11.03.2023 | 16:08

Трябва да, са лъскави тук, като,, клиентите,,....!

Отговори
6 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?