49

Александър Томаш: Силата на Локо Пд е в единството на отбора с феновете

Феновете не се интересуват кой е треньор, кой е президент или кой е собственик - за тях най-важно е отборът им да играе добре и да върви нагоре, признава старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш пред водещия Кирил Донев в Подкаст Марица.

"Усетих магията, която има на "Лаута", веднага след дербито с Ботев. Разбирам много добре запалянковците на Локомотив.  Затова им казвам, че можем да задържим водещите позиции, на които е отборът в момента, ако съумеем в очакващите ни сложни ситуации за останем единни", категоричен е Томаш. Според него именно единството на отбора с верните му фенове e голямата сила на Локо Пд.

Треньорът признава, че за да се запази нивото на отбора, е имал нужда от едно-две попълнения, след като няколко основни футболисти напуснаха. "Знам обаче, че издръжката на един клуб е много сложно нещо. Ако нямаме достатъчно средства, по-важно е футболистите, на които разчитаме, да си получават заплатите навреме, вместо да търсим на всяка цена нови играчи", казва Александър Томаш в коментар за изходящите трансфери от Локомотив  тази зима.

Слушайте и гледайте поредния епизод на „Марица Подкаст” на сайта marica.bg, на страницата на „Марица” във Фейсбук и в каналите на медията в YouTubeSpotify и SoundCloud.

 

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 4 оценки
4.8/5 от 4 оценки

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?