Побеснял пловдивчанин налетя да бие застрахователка

Мъж налетя на застрахователка с псувни и шамари след размяна на реплики заради проблем с полица по Гражданска отговорност. Заради нападението в офиса на СДИ на Пещерско шосе нервакът ще трябва да плати 1000 лева глоба за нарушаването на обществения ред. Исковете на жената за вреди ще бъдат допълнително разследвани от органите на реда и магистратите.

Грозната случка се разиграла на 2 май м.г. в офиса на застрахователното дружество. По това време пострадалата била на работното си място и обслужвала клиенти. Около 16 часа дошъл подсъдимият, който поискал да плати вноска по застраховката на автомобила си. Жената му заявила, че има проблем с Гражданската и трябва да се направи нова полица. Това провокирало мъжа, който започнал да крещи и казал: „Ти ли ще ми казваш какво може и какво не”. Служителката помолила клиента да спазва добрия тон, но последвали нови пиперливи заплахи и псувни, след което мъжът напуснал офиса.

Пострадалата го последвала, като му потърсила сметка защо се държи така спрямо нея и взела документите от ръката му. Това провокирало нови реплики от подсъдимия, който заявил: „Ще ти забърша два токата и ще ти откача главата”. Непосредствено след тези думи същият й ударил шамар. Пристигнал и един от охранителите на магазина, който започнал да помага. В един момент нарушителят успял да си вземе документите и изчезнал.

Служителката си изкарала медицинско и подала жалба във Второ РУ.

Мъжът бил изправен пред съда, а магистратите му наложили глоба в размер на 1000 лева, тъй като имал чисто съдебно минало, без противообществени прояви.

Допълнително досъдебно производство ще нищи исканите от жената обезщетения за претърпените от нея вреди.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Батко

Батко

22.05.2019 | 10:54

Търсила си го е, бахти шматката. Къде ще ходи да го гони и да му взима документите.

Отговори
18 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?