Пловдивски ВУЗ-ове се присъединяват към кампанията „Празнувай отговорно“

Пловдивски висши училища се присъединяват към Университета по хранителни технологии за кампанията „Празнувай отговорно“.  

Студентският съвет при УХТ стартира кампанията преди 5 години и в навечерието на 8 декември призова студентите за отговорно празнуване, и повишено внимание така, че да не се стига до пътно-транспортни произшествия. През 2016 година Националното представителство на студентските съвети подкрепи инициативата на Студентския съвет при пловдивското висше учебно заведение и тя стана национална. През 2017 година „Празнувай отговорно“ спечели първото място в Годишните награди по пътна безопасност.

Тази година още пловдивски висши училища подкрепиха Университета по хранителни технологии – в кампанията се включиха Аграрният университет, Медицинският университет и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство.


Колеги,


Още новини за тазгодишната кампания „Празнувай отговорно“, в която се включват пловдивските висши учебни заведения – очаквайте на пресконференция в Университета по хранителни технологии на 3 декември 2018 г. /понеделник/ от 13.00 ч.  в залата на Ректората /ет.2/

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?