Пловдивчани търсят най-много апартаменти с 2 спални в затворен комплекс

Жилища в затворен комплекс с две спални се оказват най-търсените в Пловдив, отчетоха брокери по време на бизнес закуската на Imoti.net вчера.  

Все повече млади семейства предпочитат да закупят собствен дом в затворен комплекс, с което да си гарантират повече спокойствие и сигурност, коментираха специалистите по недвижими имоти.

Поради същата причина нараства и броят на желаещите да притежават дом извън големия град, като най-предпочитани са имотите на не повече от 35 км от Пловдив.

 

Търсенето на жилища  под тепетата изпреварва предлагането. През първото тримесечие на годината сделките с имоти нараснаха с 8%, като през същия период на миналата година ръстът е бил 15%.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
4000

4000

21.05.2019 | 20:46

Апартаменти с 2 спални в затворен комплекс се търсят от жители на съседните области на Пловдив , които ще работят в чуждите заводи около града за 600-700 лв. Пловдивчани търсят къщи в покрайнините на града или в близките села до Пловдив . В краен случай може и да е в града , но в малки кооперации , а не в комплекси с 500 апартамента , където е пълно със селяндури .

Отговори
11 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?