Подай сигнал

Пловдивчани на нож в градския транспорт

Транспортът в Пловдив

от Адриана Георгиева 999 прегледа 0

Пловдивчани на нож в градския транспорт

Пореден скандал се разигра тази сутрин в градския транспорт в Пловдив. Причина за разпрата отново бяха температурните условия.

Пенсионер се оплака, че всички прозорци в автобуса били отворени, духало и пътниците ще се разболеят от пневмония. Тогава той бе нападнат с крясъци от шофьора на автобус номер 17. Без капка уважение, управляващият автобуса заяви на възрастния мъж: „Аре, млъквай, бе! Ти ще ми кажеш дали ще са отворени прозорците!“. Обидите и наредбите продължиха повече от 10 минути.

Всички пътуващи в автобус 17 мълчаха и никой не се застъпи за дядото. Вместо това, докато нападките между двамата продължаваха, млад мъж извади от чантата си дезодорант и напръска пенсионера с думите: „Аман от вас миризливи пенсионери!“.

Разприте и боя в автобуса се превърнаха в ежедневие и на хората вече не им прави впечатление случващото се", коментират пловдивчани.

Припомняме, че „Марица“ писа за пътник, който наскоро преби кондуктора, защото в рейса било много топло. Тази седмица ще се гледа делото на гневния мъж.