Следвайте ни

Звездните бебета се возят в колички „Чиполино“

viber icon

Какво е общото между  Дичо от Д2, Веси Бонева, инфлуенсърката Джулиана Гани, модела Нанси Карабойчева и актрисата Калина Кузманова? Всички те наскоро станаха родители и решиха сложния въпрос за избор на бебешка количка с абсолютна лекота. Довериха се на пловдивската марка „Чиполино“, така както го направиха хиляди майки и бащи преди тях.  Първоначално звездите бяха само част от рекламната кампания на пловдивската компания, но след като лично се увериха в качествата на количките, не се поколебаха и за миг, когато дойде и техния ред да избират возило за бебета си.

„Чиполино“ЕООД – компания със 100% български капитал, отдавна е предпочитана от родителите, които търсят стилна, удобна и качествена детска количка за своите съкровища. Производителят е наясно, че бебето прекарва в количката си твърде много време, затова не допуска компромиси с комфорта.

Освен колички, продуктовата гама на „Чиполино“ ЕООД  включва столчета за кола и за хранене, бебешки кошари, шезлонги, колички за яздене, електрически коли и др. Портфолиото на компанията непрекъснато се разширява и разнообразява. Бебешките и детски стоки на фирмата имат силно присъствие освен на българския, така и на европейския пазар, а и извън ЕС. Експортната дейност е в постоянен възход, което прави „Чиполино“ популярна и разпознаваема марка по света.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай