Военна болница с рентгенов апарат от последно поколение

Военна болница Пловдив се сдоби с нов рентгенов апарат от последно поколение. Той ще бъде осветен днес от 16:00 часа, в деня, в който лечебното заведение отбелязва 131 години от създаването си.

Рентгеновите апарати CombiDiagnost R90 на Philips са най-ново поколение графично-скопични системи с дистанционно управление. Дигиталната образна система от най-висок клас и уникалната обработка на образа предоставят изключително детайлен и контрастен образ с висока диагностична стойност.

Цялата обработка се извършва по време на изследването без забавяне, което позволява на медицинските специалисти да получават най-добрата информация в момента и в мястото на изследването, за да могат да извършват висококачествена и бърза диагностика. В графично-скопичните апаратите са включени уникални за този клас рентгенови технологии, които до момента се използват в най-модерните ангиографски системи, и които технологии целят значително намаляване на дозата за пациента и персонала.

С много широкия си обхват движения, върховата дигитална технология и най-модерните диагностични възможности, новата апаратура ще позволи много широк кръг прецизни изследвания на пациенти от деца до тежки и обемни възрастни и на всякакви области от тялото.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?