Следвайте ни

Вижте коя пловдивска болница пуска "зелен коридор" от утре

viber icon

МБАЛ „Медлайн“ се включва в инициативата за осигуряването на „зелени коридори“ за ваксинация срещу COVID-19, съобщиха от мениджърския екип на лечебното заведение. 

От 10 ч. утре, 21 февруари 2021 г., в кабинета за имунизации срещу коронавирус в болницата всеки, който желае, ще бъде ваксиниран. Предварително записване не е необходимо, но носенето на предпазни маски е задължително. 

Кабинетът е разположен срещу регистратурата на МБАЛ „Медлайн“, до Спешния сектор. Входът към него е от ул. „Филип Македонски“ 37 в Пловдив. Всички пациенти, които дойдат, ще бъдат консултирани и след като попълнят документа за информирано съгласие, ще бъдат имунизирани с доставената от РЗИ партида ваксини на Astra Zeneka/Oxford. На ваксинираните ще бъдат издадени ваксинационни паспорти. 

Със създаването на „зелени коридори“ от утре лечебното заведение цели да увеличи темпа на имунизациите в 4-та фаза, съгласно националния ваксинационен план, както беше и в първите три, в които МБАЛ „Медлайн“ също взе активно участие.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Живко

Живко

21.02.2021 | 13:51

Браво! Моята болница пак е най-добрата.

Отговори
0 0
Михаела

Михаела

21.02.2021 | 03:27

Ще има от всичко по много. Щя има и артисти, и общинари.

Отговори
0 1
Истина

Истина

20.02.2021 | 21:14

Ще има ли статисти които да участват в цирка за да правят калабълък че уж има желаещи да се ваксат :) ? Егати смешниците

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?