Следвайте ни

Валят обаждания за COVID-19 към Спешна помощ в Пловдив ВИДЕО

viber icon

През последната нощ към Спешна помощ в Пловдив са подадени общо 199 сигнала, 59 от които са свързани със симптоми на коронавирус. Това обяви на брифинг областният управител Дани Каназирева. Тя каза още, че справката на РЗИ за последното денонощие сочи, че са хоспитализирани още 21 души в пловдивските болници и 7 в лечебните заведения в областта. 

„Отделно от това има положителни проби в 7 училища и 6 детски градини. За съжаление, отново имаме немалък брой положителни проби за коронавирус сред медицинските лица – общо 12. Двама от тях са от Пазарджик, но живеят в Пловдив“, каза областният управител. 

Каназирева обяви, че утре от 13.30 часа ще проведе поредна среща с всички болници на територията на Пловдив във връзка с наличните легла, осигурения персонал, програмата за въвеждане на свободни и заети легла в реално време. Ще се обсъдят и някои допълнителни мерки срещу заразата. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Боко и Зико да му мислят за издьнката

Боко и Зико да му мислят за издьнката

03.11.2020 | 15:44

Тая че е ку-ку....ку-ку е.Ама виновни са и боко и зинокио че я назначиха на такъв важен пост в извьнредна ситуация.Кво да ги правиш нали трябваше да и се отблагодаряват за кметските избори и за фалшификациите дето направи.

Отговори
5 0
реалист

реалист

03.11.2020 | 15:28

Тая ще изПоразболей целият град барабар с областта.НЕЗАБАВНА ОСТАВКА и щаба да го оглавява ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

Отговори
6 0
Данката

Данката

03.11.2020 | 15:17

Данче,яла в подледа на централна гара,да видиш как се бори вируса без тоалетни и вода! Къде е миенето на ръцете? Как се продава храна от хора без маски. Ти май не схващаш,че всеки се прави на тарикат. Къде са ти проверките? Къде е РЗИ? Що никой не мине да види какво се случва?

Отговори
11 0
Божидар Здравков-кмет на Пловдив

Божидар Здравков-кмет на Пловдив

03.11.2020 | 15:05

Здравке,само ти не разбра, че не те бива. Все едно аз да разбирам. От начини за женско разкрасяване.ОТТЕГЛИ СЕ И ОСТАВИ ПОЛК. ГОЗМАНОВ ДА ВОДИ ЩАБА,ШЕФА НА ВОЕННА БОЛНИЦА В ПЛОВДИВ.ТАЯ РАБОТА СТАНА ДЕБЕЛА И Е ЗА ЛЕКАРИ И ВОЕННИ.А ТИ ЕЖЕДНЕВНО СЕ ПРОВАЛЯШ.ДОСТА ЖИВОТИ ВЕЧЕ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА ТИ.ТЕБ ТЕ БИВА ПОЛИТИЧЕСКИ ДА СЕ ПРОДАВАШ,ДА ФАЛШИФИЦИРАШ ИЗБОРИ И ТОЛКОЗ.ПРОСТО ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА НА ДРУГИТЕ СИ ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН ПОЛИТИЧЕСКИ БРОКЕР ИЛИ ПО НАРОДНОМУ .....ШМЕКЕР.

Отговори
9 0
Стеф

Стеф

03.11.2020 | 13:21

Данче,стига частични,нищо не вършещи мерки! Трябват радикални,щото легла и да има,няма лекари и персонал . Вземи пример от цивилизованите държави! Крайно време е да помислите за здравето на хората,а не за постовете си!

Отговори
12 1
кучк ата да си даде оставката

кучк ата да си даде оставката

03.11.2020 | 13:20

Ли чко дай си оставката ти и тези които не затворихте кръчмите и ресторантите и училищата!

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?