Следвайте ни

В „Уни Хоспитал“ работи кабинет за амбулаторна помощ

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ работи дежурен кабинет за амбулаторна помощ, в който се извършват прегледи, амбулаторни манипулации, превръзки. За това информираха от здравното заведение.  Консултират се и пациенти за общото им здравословно състояние, като при необходимост се назначават изследвания и се препоръчва по-нататъшно терапевтично поведение. В кабинета се обслужват още пациенти по договор с общопрактикуващите лекари, извън работното им време,  правят се манипулации, шев на рани и проследяването им, вторични превръзки и други.
Дежурният кабинет  предлага следните допълнителни пакети за пациенти:


   От 21 август до 5 септември, от 9.00 до 13.00 часа – консултация с кардиолог, изследване и анализ на пълна кръвна картина (ПКК), изследване за нивата на холестерол, ЕКГ, с цена на пакета 20 лева.


   Всеки вторник и всяка сряда, 13.30 до 15.00 часа – консултация с проф. Веселина Михайлова, която е с четири специалности – обща хирургия, гръдна хирургия, детска хирургия и анестезиология и реанимация, с цена – 30 лева.


    Всеки понеделник през август, септември и октомври, от 10.00 до 15.00 часа – консултация с лекар от Вирусологична лаборатория, с цена 10 лева.
Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

Румен Златански

Репортер - екип "общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?