Следвайте ни

УМБАЛ "Свети Георги" посреща фотоизложба на БЛС

viber icon

Фотоизложба „Добрата дума лекува“, организирана от Български лекарски съюз, ще гостува на УМБАЛ „Свети Георги“ в периода  от 21 февруари до края на месец март. Тя е част от поредица изложби на Националната кампания срещу насилието над медици #ПребориГнева и съдържа фотографии, придружени с лични истории на пациенти, които разказват за доброто и за получените лекарски грижи.

Официалното откриване на фотоизложбата е утре, 21 февруари, в 11:00 ч. в диагностично-консултативния сектор на партера на База 2 на УМБАЛ „Свети Георги“ – Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66.

Изложбата ще открият председателят на БЛС д-р Иван Маджаров и зам.-директорът по лечебната дейност в База 2 доц. д-р Марин Атанасов. На откриването са поканени да присъстват и лекари и пациенти от Пловдив, които са част от вълнуващите истории, включени изложбата.

За първи път фотоизложбата е показана в Народното събрание през декември 2019 г. УМБАЛ „Свети Георги“ е първата болница-домакин на „Добрата дума лекува“.
 
 
 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?