Следвайте ни

Третокласници с дарение за детското отделение в "УМБАЛ - Пловдив"

viber icon

Децата от 3”А” клас на ОУ “Драган Манчов” с класен ръководител г-жа Татяна Ценова и пом. ръководител г-жа Яна Тонева зедно с техните родители направиха навръх Никулден дарение на Детско отделение в “УМБАЛ-Пловдив”.

Средствата са събрани след участието им в благотворителната инициатива “Направи добро”. В нея вместо букети за първия учебен ден, децата спестиха сума от 300 лв. и я предоставиха на лечебното заведение с цел подобряване на условията в педиатричното отделение. 

“Заедно с вас днес провеждаме най-важния урок за нашите деца, защото ги учим да бъдат добри, благородни и да подкрепят хората в нужда.” С тези думи се обърна г-жа Ценова към родителите, след като предостави на изпълнителния директор на болницата д-р Аргир Аргиров събраните средства. Много сме щастливи, че можем да помогнем и искаме това да стане традиция за в бъдеще, като се надяваме нашата инициатива да бъде последвана и от други деца, родители и учители, заяви тя и поднесе красиви ръчно изработени от децата коледни картички.

Д-р Аргиров изрази огромната си признателност и връчи на класния ръководител благодарствено писмо

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?