Следвайте ни

Тежката дума на кмета: Ще има справедлив конкурс за шеф на КОЦ

Съветник от ГЕРБ се спречка с протестиращите

viber icon

Ще направя всичко възможно, за да има прозрачен конкурс за шеф на КОЦ Пловдив. Това увери кметът Здравко Димитров.  Градоначалникът беше категоричен, че още  на днешната сесия ще бъде обявен нов конкурс. Освен това ще се избере и временно изпълняващ длъжността шеф. 

"Не може под натиск да се правят политики", подчерта кметът, но и не отрече, че това е тема, която засяга всеки един от нас. Той подчерта още, че не бива да се допуска отново изборът да бъде със скандал.


Договорът с д-р Парашкев Цветков да бъде удължен. Това предлага групата на съветниците от Демократична България. Наредба 9 дава възможност за удължаване на мандата до 90 дни, обясни Йордан Иванов. 

Георги Юруков, съветник от ГЕРБ, и още няколко старейшини останаха навън, след като споменатият се спречка с протестиращите. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Справедлив

Справедлив

24.09.2020 | 09:42

Новият управител трябва да отговаря на две задължителни условия: доказан мениджър и лекар, запознат с проблемите на онкозаболяванията, за да е успешен на поста. В този смисъл по- подходяща кандидатура от тази на д-р Цветков няма! Кадровикът акушер д-р Калинов е смехотворен в напъните си да кадрува, защото личният му интерес не съвпада с обществения! Чудя се как хора със средно образование или купени в последствие дипломи, като гербавите общински съветници, могат да налагат мнение за избора на ръководител на този важен ръководен пост, като целият им професионален актив се състои от раздаване на брошурки и балончета пред предизборните шатри! Засрамете се, герберчета, че с такива действия изкарахте народа по площадите!

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?