Следвайте ни

Стефан Дедев: Вероятно точката за избор на управител ще бъде отменена

viber icon

Стефан Дедев от ГЕРБ заяви, че вероятно точката за избор на управител на КОЦ - Пловдив ще бъде отменена. До това решение се е стигнало на вчерашната среща. Ако все пак остане в дневния ред и се подложи на гласуване, съветниците от ГЕРБ ще подкрепят решението на комисията и проф. Марианна Янева ще застане начело.

"Има подозрения, че това е лоби между две части на ГЕРБ", допълни Дедев. 

"300 подписа сме събрали в подкрепа на отмяна.  Искаме да се предотврати безумието за конкурс за КОЦ. В общинското здравеопазване има тумор, който се нарича д-р Калин Калинов и той трябва да бъде премахнат. Конкурсът е опорочен от самото  начало  - критериите не са спазени. Не може устно да се каже кои печели"  заяви Ивелина Радева от фондация „Грижа за живот България“. Те ще настояват да участва и техен представител на комисията, както и сега проведеният конкурс да бъде отменен.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пепи

Пепи

10.09.2020 | 18:28

Глупавото си е глупаво. Този дементен " красив и умен"...жалко г- н Борисов. Иван Тотев е като слънце над тия и...., пардон хора.

Отговори
0 0
Петров

Петров

10.09.2020 | 16:15

Тоя забравен " депутат". Глупаци.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?