Следвайте ни

След рокадата на върха: РЗИ-Пловдив си търси нов главен секретар

viber icon

От Регионалната здравна инспекция пуснаха конкурс за избор на нов главен секретар, научи "Марица". Минималното възнаграждение за поста ще е 1350 лв., като може да набъбне в зависимост от професионалния опит на избрания. 

До преди два дни длъжността се заемаше от д-р Сийка Димчева. Директорът на РЗИ в града под тепетата д-р Ваня Танчева-Манчева обаче бе пенсионирана и мястото на титуляр зае Димчева. Така постът на главен секретар се оголи, а въпросният конкурс ще трябва да го запълни с подходящ кадър.

В обявата са изброени 13 основни задължения, които трябва да изпълняват претендентите, а минималните изисквания за участие в надпреварата са магистърска степен по медицина, дентална медицина, право, икономика, публична администрация или здравен мениджмънт,  поне 6 години професионален опит, както и минимален ранг - I младши.

Конкурсът за длъжността ще се проведе чрез тест и интервю. Срокът за подаване на документи е до 16 август. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Христов

Христов

08.08.2021 | 04:10

Ами, да се намери. Отиде си достоен човек, Лекар с голямо Л и чисто име. Нека д- р Динчева види сега какво е. Доста престоя като гл. Секретар и си почина достатъчно

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?