Следвайте ни

Събраха още 2087 лв. за строежа на нов педиатричен комплекс

viber icon

2087 лева бяха предадени на Детска клиника при УМБАЛ "Свети Георги" за кампанията "Най-доброто за нашите деца и онкоболни". Сумата е събрана от различни благотворителни събития, организирани от Kостадин Димитров и неговия екип от Район Тракия.

Дарението се формира от д-р Ангелина Сивкова - 1300 лв. ДГ "Д-р Едгар Бороу" - Димка Христова - 171 лв., ДГ "Еделвайс" - Надя Загорска - 70 лв., ДГ "Кремена" - Борислава Вичева - 30 лв., ДГ "Слънце" - Павлинка Кръстева - 115 лв., ДГ "Велимира"- Марина Ангелова - 40 лв., ДГ "Десислава" - Жана Петрова - 95 лв., празник по случай 1 юни 2019 г.- 266 лв. Целта на дарителската кампания "Най-доброто за нашите деца и онкоболни" е набирането на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ Свети Георги - Пловдив.

Той ще бъде предназначен за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология.Всеки желаещ може да дари като изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS KLINIKA. За абонати Telenor, A1 и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС. За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете www.dmsbg.com.Вече има създадена сметка, на която да се събират дарения: BG39 UNCR 7000 1523 3682 66.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?