Следвайте ни

Съпруга на тежко болен пациент с благодарност към лекарите от УМБАЛ "Св. Георги"

viber icon

Читателката на "Марица" Галина  Костадинова използва страниците на вестник "Марица", за да благодари на лекари за проявените грижи към нейния съпруг в тежък момент. Публикуваме едно към едно трогателните думи на дамата към медиците от УМБАЛ "Св. Георги"

Благодарствено писмо  

До проф. д-р Жанет Грудева ​- Попова, д.м.  Началник  на Клиника по клинична  хематология  - Пловдив, бул.”В. Априлов”15 А, УМБАЛ “Св. Георги” ЕАД

Уважаема проф. д-р Грудева,

В  много труден за семейството момент  искаме да изразим нашата признателност  към Вас  и  целия екип на Клиника по клинична  хематология  -Пловдив. На 13.09.2020 съпругът ми Огнян Костадинов бе приет за лечение в тежко общо състояние вследствие на неходжкинов лимфом. От първата секунда, в която прекрачихме прага  на клиниката, Вашият екип ни накара да се чувстваме обгрижени, с много сърдечност и  надежда.  Точност, дисциплина, професионализъм, съчетани с топло отношение към всеки пациент. Аз и семейството ми никога няма да забравим   вниманието, вярата и  разбирането, съчетани с  висока компетентност   на д-р В. Гръкланов от първия момент  на срещата ни  в приемно-консултативния блок, безупречния професионализъм и съпричастност на д-р К. Сотирова, на д-р Е.Спасов - всички те -  истински лекари  с морал, отговорност и загриженост за болния. Благодарим за грижите на сестра Трендафилова, сестра Михайлова, сестра Македонска, сестра Н. Андреева, на  Евридика, на всички санитарки от екипа, които бяха с нас в най-тежките моменти. С  пожелания за много здраве, успехи, с  огромна благодарност  и признание за професионализма, екипността и човечността на целия екип на клиниката!

Галина Костадинова, Пловдив

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Емил Асенов

Емил Асенов

21.09.2020 | 12:11

И аз бях във тежко състояние но ме излекуваха напълно имах множествен миалом голямо благодаря

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?