Следвайте ни

Радина Кърджилова ражда в Пловдив

viber icon

Радина Кърджилова избра да роди второто си дете в пловдивската болница "Селена". Актрисата и нейният любим Деян Донков посетиха леченото заведение за преглед при доктор Даниел Ставрев. Очаква се мъжката рожба да се появи на бял свят през месец март.

"По време на бременността едно от най-важните неща за всяка жена е изборът на акушер-гинеколог. Получих много запитвания къде ще родя второто си дете. Реших да го направя в болница "Селена" в моя любим Пловдив при д-р Даниел Ставрев.

Болницата е втората по брой раждания в България, предлага онази приятелска среда, от която се нуждае всяко семейство, докато очаква рожбата си, съчетано с медицинска компетентност на едни от най-добрите специалисти в страната. А д-р Ставрев затвърждава усещането, че сме взели правилното решение" написа в профила си в Instagram Радина Кърджилова.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ТРАФИК

ТРАФИК

10.01.2021 | 10:44

БОЖЕ ИСТИНА ЛИ Е ТОВА???!!! НА КОЙ У ПУКА КЪДЕ ЩЕ РОДИ ??!! ОСВЕН НА НЕЯ И НА СЕМЕЙСТВОТО Й.......А ДА ПОПИТАМ ПЪК КОИ СА ТЕ??!!! НЯКОЙ МИ ГИ НАВИРА КАТО НЯКАКВИ ГОЛЕМИ ФАКТОРИ И ЗВЕЗДИ БЕЗ БЛЯСЪК....СТИГА ДЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТИЯ ФОЛКАДЖИИКИ ДЕТО РАЗПЛАКАЛИ НЕТА С ТОВА И ОНОВА СЪС ЗВЕДНИТЕ НИ БЪЛГАРКИ В МАЛДИВИТЕ --- ПО ТОЧНО К.УРВИ СЕГА ПЪК ТИЯ ДВАМАТА...ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА.... ВИЖДАМ ЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ТИЯ ДВАМАТА ВМЕСТО ДА СЕ БИЯТ ПРАВЯТ ДЕЦА.... АМИ КАТО СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ТОВА ДЕТЕНЦЕ ТО КАТО Е ВЛЯЗЛО ПЪК ТРЯБВА И ДА ИЗЛЕЗЕ....ГОЛЯМ АМА МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗ ЗА ТАЯ ДЕТО ЩЯЛА ДА ГО РОДИ .....ПЪК И КЪДЕ ....ПУКА МИ НА ЖИЛЕТКАТА... ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ И НА НИВИТЕ И НА УЛИЦАТА И В САМОЛЕТА САМО ДА Е РЕКЪЛ ГОСПОД ЖИВИ И ЗДРАВИ...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?